Исай Данг ще е кандидат – кмет за с. Български извор на предстоящите избори

Реклама

Снимка: Facebook

„Здравейте, искам лично да ви съобщя, че ще съм кандидат-кмет на идващите избори за Български извор!!! Мисля, че няма смисъл да ви се представям, защото всички ме познавате и знаете що за човек съм“, написа Исай във фейсбук.

„Избрах ПП ГЕРБ, защото чрез тях виждам развитие за нашето село !!! Виждаме д-р Бояджиева колко много направи през тоя мандат за общината, неща които с десетки години не са пипани, като се има предвид, че започна с минус 5 000 000 лв. дълг, оставен от предното управление !!!“, подчертава г-н Данг.

Реклама

В неговия пост пишеше още: „Затова, аз и хората, които ме убедиха и виждат в мен достоен кандидат кмет, заставаме твърдо зад д-р Бояджиева, с вяра за едно по добро бъдеще за нашите деца!!!

„За мен лично трябва да се даде още един мандат на сегашното управление, да завършат започнатото, което хич не е малко, бих казал, че това е най-успешния мандат от много години!!! Нормално е да се прави в града повече, това е облика на общината!!! В селата също не малко неща се направиха и тепърва ще се правят !!!“, пише още Исай в своята публикация.

Той завършва, като пожелава успех на всички кандидат-кметове и призовава хората да помислят добре за бъдещето на нашите деца.

Реклама