Полицейски операции проведени на 1 октомври

Реклама

 РУ Тетевен – полицейските служители са извършили проверка на 56 лица, 39 МПС, проверени търговски обекти-1, проверени места за подслон -1, проверени заложни къщи-2, проверени игрални зали-3. За установени нарушения полицаите са съставили 1 акт, наложили са 15 глоби с фиш, посетили са 3 сигнали и е задържано 1 лице.

РУ Луковит – обходени  са 12 населени места, проверени  са 25 лица и 24 МПС, извършена е проверка на 2 склада, 5 търговски обекти, 1 автоморга, проверени пунктове за вторични суровини – 2. Констатирани са 12 нарушения, за които са съставени 2 акта и 9 глоби с фиш.

РУ Троян – проверени лица  – 92, МПС – 84, съставени за установени нарушения са  7 акта и  29 глоби с фиш.                                      

Реклама

РУ Ловеч – проверени от полицейските служители са 86 МПС, 92 лица, 4 заложни къщи, 2 автоморги и 3 пункта за изкупуване на черни и цветни метали, като за констатирани нарушения са съставени 5 акта, 18 глоби с фиш и са образувани 2 досъдебни производства.

Сектор «Пътна полициия» – в седмицата от 23 до 29 септември ловешките пътни полицаи са констатирали 29 нарушения свързани с неправилно паркиране и престой на МПС по улиците на Ловеч, за които са съставили на водачите 6 акта и 22 глоби с фиш.

В РУ Луковит  е образувано досъдебно производство след като на 02 октомври около 00.30ч. дежурен автопатрул прави опит да спре за проверка лек автомобил «Опел», управляван от 38-годишен, неправоспособен жител на града.  Водачът не се е подчинил на полицейското разпореждане и не е спрял на оказаното място, а  е напуснал автомобила и е побягнал. Установено е , че на моторното прeвозно средство е с поставена регистрационна табела издадена за друго МПС. Рaботата по случая продължава.

Реклама