Шофьор се блъска с 2,62 промила в Рибарица. Няма пострадали

Реклама

Полицейски операции

Тетевен – на 05 и 06 октомври са извършени проверки на ловна група, ловуваща в с.Рибарица. Проверени са 16 човека, които са тествани и за алкохол с техническо средство алкотест «Дрегер».

Проверена е и Първа ловна група гр.Тетевен, ловуваща в местността „Шевря“ , общо 7 човека. Няма установени нарушения.

Реклама

Още новини:

РУ Тетевен- на 04 октомври служители от местното полицейско управление са извършили проверка на 144 лица и 103 МПС, като за установени нарушения са съставили 8 акта по ЗБЛД и 8 глоби с фиш, образувано е 1 досъдебно и 2 бързи производства и са задържали 2 лица.32-годишен мъж от Тетевен е задържан за срок от 24 часа в местното районно управление след като на 04 октомври при управление на лек автомобил в Тетевен е бил спрян за полицейска проверка и е установено, че шофира след употреба на наркотични вещества. По случая е образувано бързо производство.

На 06 октомври около 21.45ч. в с.Рибарица, лек автомобил «Опел» управляван с несъобразена скорост от 26-годишен мъж от гр.Роман е загубил контрол върху управлението и се е блъснал във врата на частен дом. Пробата за алкохол на водачът е отчела 2,62 промила в издишания въздух. Мъжът е задържан, а по случая е образувано бързо производство.

25-годишна жена от Тетевен е задържана в местното районно управление след като на 04 октомври около 16.30ч. полицаи са спрели за проверка лек автомобил, в който младата жена е пътувала и тя е предала доброволно плик със съдържаща се в него суха, зелена тревиста маса, с бруто тегло 12 грама. При направен полеви тест същата е реагирала на наркотичното вещество „канабис“. По случая в РУ Тетевен е започнато разследване по досъдебно производство.

Реклама