61- годишен мъж е починал при пожар в Тетевен

Реклама

На 13 октомври около 09.45ч. в РУ Тетевен е получен сигнал от случайно преминаващ, който е съобщил за пожар на ул.“Симеон Куманов“ в града. Веднага към мястото на инцидента са изпратени екипи на РС ПБЗН и РУ Тетевен, като след потушаване на огъня, който по първоначални данни е възникнал при боравене с газови бутилки, на първият етаж на жилищната сграда в помещение приспособено за маза огнеборците са открили тялото на 61-годишен мъж, обитател на имота. По случая е извършен оглед и са  назначени съдебни експертизи за изясняване на механизма на възникване на пожара. Работата продължава.

На 12 октомври за времето от 09.30 до 12.00 часа служители на РУ Тетевен са извършили проверка на търговски обекти-сергии на територията на Кооперативен пазар-Тетевен, предлагащи за продажба стоки носещи логото на защитени търговски марки без съгласието на притежателя на изключителното право за тях.  В хода на проверката от шатра разположена с търговска цел са иззети 26 артикули от различни марки и вид. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължават служители на РУ Тетевен.

През почивните дни полицаи съвместно с представители на ДГС са извършили проверка на общо 60 ловци, участващи в организирани и разрешени ловни излети на територията на общините Ловеч, Троян, Тетевен и Ябланица, като служителите на реда не са констатирали нарушения на ЗОБВВПИ, ЗЛОД И ППЗЛОД.

Реклама

Реклама