Денят на християнското семейство бе изпълнен с усмивки на слънчевите деца от Дневния център за лица с увреждания в Тетевен

Реклама

Денят на християнското семейство – от векове наред дедите ни са вярвали, че домът е свещено място, в което децата научават най-ценните житейски уроци, както и усвояват важни знания за света. В семейството те не само биват възпитавани, но и изграждат своя характер.

Голямото семейство на Дневния център за лица с увреждания в продължение на години се крепи на най-важните човешки ценности – любов, толерантност, равенство, единство. Всички заедно отбелязаха Деня на християнското семейство с децата от БМЧК. С много усмивки, закачки, усещане за топлота и любов, всички се забавляваха по време на интересни игри, музика и танци. Д-р Мадлена Бояджиева – Кмет на Община Тетевен, също бе част от празника и се включи активно в забавленията.

Д-р Бояджиева пожела здраве, търпение и благоденствие на всички деца и на служителите от Дневния център и допълни: ,,Чрез сплотеността на семейството успяваме да съхраним народността и духовността ни през годините, затова нека да уважаваме близките си хора, не само на Деня на християнското семейство, а всеки ден. Нека раздаваме любов на тези, които имат нужда и нека бъдем единни, защото когато имаме рамо, на което да се опрем, всичко минава по-леко“.

Реклама

Реклама