Крадец отмъква накити, картини и пари от жилище в Тетевен

Реклама

На 23 ноември в РУ Тетевен е образувано досъдебно производство след получен сигнал за извършена кражба от частен дом в града. По данни на собственикът от жилището са отнети накити, картини, козметика и пари. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължават служители на РУ Тетевен.

Още новини:

Полицаи от РУ Тетевен са установили и задържали 17-годишен младеж от града, който в нощта на 21 срещу 22 ноември е проникнал в търговски обект в града и е отнел сумата от 35 лева. В хода на работа с лицето е установено, че той е извършител и на кражбата на неустановена парична сума от вендинг машина разположена в центъра на Тетевен. По случая е образувано бързо производство и работата продължава.

Реклама

19-годишен младеж от Тетевен е задържан за срок от 24 часа в местното районно управление след като на 22 ноември около 10.00ч. е получен сигнал, че от хранителен магазин в града е установена липсата на хранителни продукти и сумата от около 500 лева. В хода на проведените оперативно издирвателни и процесуално следствени действия криминалисте от РУ Тетевен са установили и задържали 19-годишен местен жител, като в него са намерени парите и вещите предмет на престъплението. Работата по изясняване на цялостната престъпна дейност на лицето продължава. По случая е образувано бързо производство.                        

Реклама