В община Тетевен бяха раздадени коледни подаръци за децата, лишени от родителски грижи и децата със специални образователни потребности

Реклама

В салона на община Тетевен, както всяка година, бяха раздадени коледни подаръци за децата, лишени от родителски грижи и децата със специални образователни потребности. Това не е първата проява на съпричастност от страна на Общинска администрация, Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и Комисията за детето към Община Тетевен. Ежегодно те организират различни инициативи за всички деца и работят съвместно с директори на детски градини, училища, социални институции.

По този повод д-р Мадлена Бояджиева – Кмет на Община Тетевен, връчи лично подаръците за децата, както и благодарствени адреси на всички директори на детски градини, училища, ДЦЛУ и ЦОП:

,,В навечерието на най-светлите празници, искам да Ви благодаря за съвместната и ползотворна работа през годината. Вече четвърта година ние работим ръка за ръка, стремейки се да подобрим стандарта на живот на нашите деца. Пожелавам Ви здраве и благоденствие и нека Новата 2020-та година Ви донесе само щастливи мигове, поводи за гордост и нови добри дела!“.

Реклама

Реклама