Чупят стъклата на автомобил в Галата

Реклама

В РУ Тетевен е образувано досъдебно производство след получен на 26 декември сигнал, че в с.Галата са счупени стъклата на паркиран автомобил «Форд Транзит».

На 26 декември в РУ Ябланица е задържан 41-годишен местен жител, който е заподозрян в опит да запали вендинг автомат разположена на улица в града. Работата по случая продължава.

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след като на 23 декември в сектор Пътна полиция при ОД МВР-Ловеч 41-годишен мъж от с.Дерманци е представил за регистрация лек автомобил, за който е установено, че е с подправен идентификационен номер на рамата.

Реклама

В РУ Угърчин е образувано досъдебно производство след получен сигнал, че на 23 декември в с.Кирчево са счупени 6 стъкла, преден капак, 2 фара, таван, преден десен калник и 2 предни странични огледала на лек автомобил Фолксваген, собственост на 29-годишен жител на селото. Работата по случая продължава.

На 23 декември в РУ Ловеч са образувани 2 досъдебни производства след като служители на ЧЕЗ са установили, че от жилище на ул.«Полк. Жребков» в Ловеч и от къща в с.Дренов е извършено  неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа и са създадени условия за непълно отчитане на потребената електрическа енергия.

Реклама