Тетевенец се гръмва в главата, кражби в Луковит и Ябланица, МВР-операции в Троян и Угърчин

Реклама

56-годишен мъж от Тетевен е починал в болница, след като се е прострелял в главата. Сигнал за инцидента е получен в РУ Тетевен на 17 януари малко след 22.00 часа. На мястото на инцидента полицейски екип е открил пострадалият в банята на собственото му жилище, като той е откаран незабавно към болница в град Плевен в тежко състояние, където малко по-късно е починал. Прострелването е станало със законно притежавано оръжие. При първоначалния оглед не са открити данни за насилие. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство, съобщи днес пресцентърът на Областната полицейска дирекция в Ловеч.

На 17 януари в РУ Луковит е започнала работа по досъдебно производство след получен сигнал, за разбита входна врата на частен дом в града, откъдето са отнети телевизор, аудио уредба и 3 акумулаторни батерии за лек автомобил.

Полицаи от РУ Ябланица работят по разкриването на кражба на два телевизора от частен дом в града. Сигнал за посегателството е получен сутринта на 17 януари, като е установено, че имота не се обитава постоянно, а собствениците му са извън страната. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

Реклама

Полицейски операции проведени на 17 януари в региона
РУ Троян – проверени са 26 МПС и   28 лица и са съставени  7 глоби с фиш по ЗДВП.
РУ Угърчин – проверени са 17 МПС и 19 лица, установени са 4 нарушения, за които са съставени 1акт по ЗДВП, 2 глоби с фиш и 1 акт по ЗБЛД.

Източник: lovechmedia

Реклама