Информационен бюлетин ОД МВР-Ловеч

Реклама

На 09 януари около 16.00 ч. след проведени издирвателни мероприятия служители на РУ Ловеч са установили и задържали 20-годишен мъж от с.Славяни, който по-рано през деня е отнел дамска чанта и портфейл от рецепцията на ловешки хотел.

Лицето е задържано за срок от 24 часа и работата по случая продължават служителите на РУ Ловеч.

На територията обслужвана от РУ Угърчин през вчерашния ден е проведена полицейска операция съвместно със служители на ЗЖУ-Плевен. Обходени са шест населени места, проверени са 139 лица и 88 МПС, като полицаите са установили 21 нарушения, за които са съставили 6 акта и 12 глоби с фиш и е образувано 1 бързо производство.

Реклама

На 09 януари  около 15.30ч в гр.Луковит, 80-годишен мъж при управление на лек автомобил «Сузуки» не е спрял на знак «Стоп» и се е ударил в движещия се с предимство лек автомобил «БМВ», управляван от 28-годишен жител на Луковит. В резултат на инцидента леко е пострадала пътничка от «БМВ»-то. Пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни, а на водачът на «Сузуки»-то е съставен акт за нарушение на ЗДВП.

В РУ Угърчин е образувано бързо производство срещу 18-годишен жител на с.Лесидрен, който на 09 януари около 16.50ч. е установен да управлява мотопед без регистрационен номер.

Реклама