Информационен бюлетин ОД МВР-Ловеч

Реклама

На 25 февруари на територията обслужвана от РУ Ловеч е проведена полицейска операция в хода на която е извършена проверка на 60 МПС и 81 лица, като за установени нарушения са съставени 16 глоби с фиш.

Полицаи от РУ Троян са иззели от частен дом в града боеприпаси калибър 9/19 с 69 броя повече от издаденото за това разрешение по ЗОБВВПИ. По случая е образувано досъдебно производство, а обитателят на имота е задържан за срок до 24 часа.

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след получен от ЧЕЗ АД сигнал, че от частен дом в с.Смочан е осъществено неправомерно присъединяване към електроразпределителната мрежа, с което са създадени условия за непълно отчитане на потребената електрическа енергия.

Реклама

В РУ Луковит е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 66-годишен мъж от града, който на 25 февруари около 21.15ч. е установен да управлява лек автомобил след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,37 промила.

Работата по случая продължава.                             

40-годишен тетевенец е задържан в местното районно управление по подозрение, че е отнел монетник със сумата от около 30 лв. от вендинг машина в града, а на друга вендинг машина е нанесъл материални щети. По случая са започнати проверки и работата продължава.

Реклама