Информационен бюлетин ОД МВР-Ловеч

Реклама

40-годишен мъж е задържан за срок от 24 часа в РУ Ловеч след като на 03 март около 17.00ч. грубо е нарушавал обществения ред и е отправял обиди и заплахи към заобикалящите го хора. Задържането на лицето е на основание чл.72, ал.1, т.7 от ЗМВР във връзка с Указа за борба с дребното хулиганство.

В седмицата от 24 февруари до 01 март ловешките пътни полицаи са установили общо 51 нарушения свързани с неправилно паркиране и престой на МПС в Ловеч, за които са съставили 17 акта и 31 глоби с фиш.

43-годишен мъж е установен от служители на РУ Троян, като извършител на кражба на 4 куб. метра дървен материал, около 200 кг профилирани железа и на около 200 цигли от хале в с.Шипково.  Мъжът е върнал част от отнетите вещи, а по-късно е привлечен в качеството на обвиняем в присъствието на служебен защитник. По случая е образувано досъдебно производство.

Реклама

На 03 март около 20.00ч. в РУ Луковит е получен сигнал за счупени прозорци на паркиран на улица в града лек автомобил. След проведени опаративно издирвателни мероприятия за срок от 24 часа е задържан 48-годишен, криминално проявен мъж от Луковит. По случая е образувано досъдебно произовдство и работата продължава.

Реклама