Двама задържани за сбиване в Тетевен

Реклама

На 18 март около 20.30ч. на частен адрес в гр.Тетевен е възникнал скандал, прераснал в сбиване между двама мъже на 44 и 17 години от една страна и 63-годишна жена и 72-годишен мъж от друга. В резултат на инцидента са пострадали по-възрастния мъж и жената, които са прегледани в ЦСМП-Тетевен и са освободени за домашно лечение. Другите двама тетевенци са задържани са срок от 24 часа и работата по установяване на всички обстоятелства около инцидента продължава, уведомена за случая е и Районна прокуратура-Тетевен.

На 18 март около 08.50ч. в с.Голяма Желязна, 23-годишен мъж при управление на заден ход на лек автомобил е блъснал 82-годишна пешеходка от селото. Възрастната жена  е откарана за преглед във ФСМП-Троян, където е установено, че е със  счупване на шийката на раменна става. По случая е образувано досъдебно производство.

Останалите новини:

В РУ Ловеч за срок от 24 часа е задържана 19-годишна жена от града, която на 18 март около 08.00ч. е установена да управлява лек автомобил по бул. «България» след употреба на наркотични вещества амфетамин и метамфетамин. По случая е образувано досъдебно производство.

Реклама

61-годишен мъж от Ловеч е задържан за срок от 24 часа в местното районно управление след като вчера около 10.00ч. на път 401 Ловеч-Угърчин е установен да управлява лек автомобил без регистрационни табели и след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,52 промила. По случая е образувано досъдебно производство.

През вчерашния ден служители на РУ Луковит са иззели  от търговски обект в града 26 кутии с цигари без акцизен бандерол. Полицейските действия са проведени в рамките на операция насочена срещу разпространението на акцизни стоки без бандерол. Задържана за срок от 24 часа е 61-годишната собственичка на обекта. По случая е образувано досъдебно производство.

Реклама