Офисите на Еконт в Етрополе и Тетевен с дарителска кампания

Реклама

Екипите на Еконт в градовете Етрополе и Тетевен стартираха инициатива за събиране на дарения за МБАЛ ”проф.Ал.Герчев” в гр.Етрополе и за МБАЛ ”Д-р Ангел Пешев” в гр.Тетевен.

Уважаеми съграждани и жители на гр.Тетевен, в условията на извънредно положение трябва да бъдем съпричастни към лекарите, сестрите и целият медицински персонал, който е на първа линия, сподели екипа на Еконт в Тетевен.

На видно място в двата офиса ще бъдат поставени урни, а първите дарители бяха управителят и служителките на Еконт в Тетевен и Етрополе.

Реклама

Кампанията ще продължи до края на извънредното положение. Парите ще се предават редовно на всеки 2 седмици и са предназначени за маски, защитни облекла, бързи тестове или за други нужди, свързани със настоящата ситуация – по преценка на ръководството на болниците. Урните ще бъдат отваряни в присъствието на управителите на лечебните заведения.

Надяваме се много офиси в страната да ни последват в тази инициатива, в подкрепа на техните местни болници. Прекрасно разбираме, че трябват много пари, но се надяваме примера ни да последват по-големи фирми и организации. Допълнително ще предоставим и банковите сметки на двете болници, съобщиха още от Еконт.

Реклама