Стартира кампания за набиране на средства за ,,МБАЛ Тетевен д-р А. Пешев“

Реклама

Стартира кампания за набиране на средства, предназначени за ,,МБАЛ Тетевен д-р А. Пешев“. Средствата са необходими за закупуване на предпазни облекла, дезинфектанти, консумативи, медикаменти и апаратура във връзка с усложнената епидемична обстановка от COVID-19.

Граждани и фирми, които имат готовност и желание за парични дарения, могат да ги преведат по сметката на ,,МБАЛ Тетевен д-р А. Пешев“:

Банка: Инвестбанк – клон Ловеч

Реклама

IBAN: BG66IORT80461000065200

BIC код на банката: IORTBGSF

Първи в кампанията се включиха Кметът на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева и зам.-кметовете Борис Врабевски и Тони Стоев. В доброто дело се включиха и общинските съветници от ПП ГЕРБ Асен Асенов, Атанас Орлинов, Драгомир Димитров, инж. Емил Максимов, Иван Цветанов, д-р Иван Цачев, Мария Стойчева, Свилен Русинов и Цветелина Врабевска. Общата дарена сума е в размер на 3 600 лв.

Общинските съветници от ПП ГЕРБ дариха 3 600 лв. на болницата в Тетевен

Общинският съветник Атанас Орлинов отделно дари на Община Тетевен сумата от 1 000 лв., а общинският съветник Данчо Маринов дари сумата от 300 лв. и 200 бр. маски за многократна употреба. Даренията са предназначени за служителите на Домашен социален патронаж, кметствата и доброволците, които се грижат и съдействат на най-рисковата група – възрастните хора.

Реклама