Поздравителен адрес от д-р Мадлена Бояджиева по повод Световния ден на здравето

Реклама

На 7 април отбелязваме Световния ден на здравето и Деня на здравния работник. Това е професионалният празник на всички лекари, зъболекари, сестри, акушерки, фармацевти и всички здравни работници, посветили живота си на каузата да опазват здравето на хората.

По случай празника кмета на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева поздрави всички нейни колеги и медицински специалисти:

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Реклама

УВАЖАЕМИ МЕДИЦИНСКИ СПЕЦИАЛИСТИ,

За мен е чест да Ви поздравя по повод Световния ден на здравето и Деня на здравния работник!

В ситуация като тази, когато държавата ни е изправена пред предизвикателството COVID-19, повече от всякога Вашата отдаденост към най-хуманната професия, е нужна на обществото ни. Вие сте тези, които ни вдъхват вяра в труден момент като днешния, че има на кого да разчитаме.

Но признанието на Вашите усилия и труд не трябва да бъдат оценявани само в такъв момент. Трябват да бъдат ценени всеки ден! Защото от мига, в който сте положили клетва, Вие се грижите за здравето и благополучието на всеки един от нас! Не е лек изборът да пренебрегнете себе си, за да служите на другите и затова вярвам, че в даден момент всеки един човек се прекланя пред Вашите усилия, амбиция и всеотдайност.

Бъдете вдъхновени и не спирайте да вървите напред и нагоре в благородната ни професията! Продължавайте да бъдете винаги добри и състрадателни!

Пожелавам на всички Вас и Вашите семейства здраве, късмет и благополучие!

Честит празник!

С уважение:

Д-р Мадлена Бояджиева

КМЕТ НА ОБЩИНА ТЕТЕВЕН

Реклама