В РУ Тетевен е образувано досъдебно производство за нанесени щети на лек и товарен автомобил

Реклама

В РУ Тетевен е образувано досъдебно производство след получен сигнал, че на 20 април около 01.15 часа на пътя с.Гложене-гр.Ябланица група лица са счупили стъклата на паркиран лек автомобил и в съседство на него на товарен автомобил. Работата по случая продължават служители на РУ Тетевен.

Останалите новини от ОДМВР-Ловеч за 21.04.2020 год.:

В РУ Луковит е образувано досъдебно производство след получен на 20 април сигнал за взломен хранителен магазин в с.Ъглен. По данни на собствениците са отнети неустановено количество хранителни продукти и алкохол.

Четирима мъже от Луковит, на възраст 62, 55,49 и 20 години са задържани в местното районно управление на МВР по подозрение, че на 19 април са нанесли побой на свой 24-годишен съгражданин. Трима от задържаните мъже са с предишни криминални прояви. Пострадалият е откаран за лечение в плевенска болница, с травма на главата. По случая е образувано досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ Луковит.

Реклама

На 18 април  около 13.45ч. на пътя между с.Златна Панега и с.Румянцево, 35-годишен мъж при управление на мотоциклет «Хонда» е загубил контрол над превозното средство, напуснал е пътното платно и е спрял в крайпътна нива. В резултат на инцидента водачът е с фрактура на подбедрица. Пробата му за алкохол е отрицателна, образувано е досъдебно производство.

28-годишен мъж е настанен в болница след като е пострадал при възникнал скандал и последвал побой между две фамилии. Инцидента е станал на 19 април, в района на старото сметище край Ловеч. Задържани за срок от 24 часа са 4 лица и работата по изясняване на причините за инцидента продължават служители на РУ Ловеч. Образувано е досъдебно производство.

51-годишен мъж е задържан в РУ Троян след като вечерта на 20 април в с.Велчево е установен в момент на извършване на кражба на чували с царевица. В двор разположен в съседство мъжът е бил складирал 3 чувала, а в метална количка е бил приготвил за извозване още 3 чувала с царевица,  всеки с тегло по 40 кг. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължават служители на РУ Троян.

Реклама