Велосипедистка със счупен глезен след пътен инцидент

Реклама

На 12 май около 11.00ч. в Тетевен, 65-годишен мъж при управление на лек автомобил и спиране за престой е отворил вратата на превозното средство и е ударил приближаваща се зад превозното средство 49-годишна велосипедистка. При инцидента жената е паднала на пътното платно и си е счупила крака в областта на глезена, след което е откарана в болнично заведение, без опасност за живота. Пробата за алкохол на водача е отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство.

Останалите новини от ОДМВР – Ловеч:

49-годишен, криминално проявен и осъждан мъж от кюстендилско село е задържан в РУ Троян по подозрение, че в нощта на 03 срещу 04 май е отнел 315м. ел.проводници от махала Миревска. В оперативно издирвателните мероприятия по установяване на лицето съвместно със служители на РУ Троян са участвали и колегите им от РУ Тетевен. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след получен сигнал, че вечерта на 12 май, в автосервиз в града са счупени предни стъкла на лек и на товарен автомобил, както и прозорците на офис помещение. Работата по случая продължава.

Реклама

 В РУ Ябланица за срок от 24 часа е задържан 33-годишен жител на града след като е установен да управлява трактор без регистрационен номер. По случая е образувано бързо производство.

Реклама