Разследват смъртта на кошута край с. Рибарица

Реклама

Полицаи от РУ Тетевен след проведени оперативно издирвателни мероприятия са установили 30-годишен жител на с.Васильово по подозрение, че е причинил смъртта на кошута. Трупа на животното е открит на 11 май в местност край с.Рибарица. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава под наблюдението на РП-Тетевен.

Останалите новини от ОДМВР – Тетевен:

На 13 май около 12.10ч. на ул. «Княз Имеретински» в Ловеч,  мъж от с.Голец при управление на лек автомобил и маневра завиване надясно се е ударил с мотоциклет «Хонда». В резултат на инцидента водачът на мотоциклета е с нараняване на ходилото. Пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни.

Служители на РУ Угърчин след проведени оперативно издирвателни мероприятия са установили и задържали за срок от 24 часа 16-годишен местен жител по подозрение, че в нощта на 12 срещу 13 май от частен дом в селото е отнел сумата от 2000 лева. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължават служители на РУ Угърчин.

Реклама

Служители на РУ Троян, в хода на работата с 49-годишен, криминално проявен и осъждан жител на кюстендилско село, който на 13 май беше задържан за кражба на ел.проводници от междустълбия в махала Миревска са установили и съпричастността му към кражба на 1020м. ел.проводници от с.Шипково, извършена през декември 2019 год. Работата по случаите продължават служители на РУ Троян. Образувани са досъдебни производства.

Реклама