Благодарствено писмо от д-р Невелина Ганева към дарителите на Тетевенската болница

Реклама

Благодарствено писмо от името на колектива на „МБАЛ-Тетевен – Д-р Ангел Пешев“ ЕООД, изказвам своята огромна благодарност и уважение към нашите дарители, които в този тежък момент на изпитание за болницата и за цялата здравна система в страната, отвориха сърцата си, за да помогнат на медицинските ни екипи в денонощната им битка за спасяването на човешки животи.

Предоставената ни от тях финансова помощ дава възможност да бъдат закупени ЛПС – еднократни и многократни гащеризони, предпазни шлемове , специализирани с висок клас на защита предпазни маски, калцуни, еднократни престилки, дезинфектанти и смесители за тях и така да се осигури максимална защита на персонала на „МБАЛ-Тетевен-Д-р Ангел Пешев“ЕООД при изпълнение на професионалните му задължения в сложната епидемиологична обстановка.

Благодарим Ви! Бъдете здрави!

 1. Алексей Илиев Петров – 10 000 лв.
 2. Красимир Любомиров Велчев – 3 000 лв.
 3. Български дарителски форум – дарение от Фонд „Обединени срещу COVID-19” – 8 000 лв.
 4. Таня Христова Михайлова – 500 лв.
 5. Кметът на Община Тетевен –д-р Мадлена Бояджиева, зам.кметовете Борис Врабевски и Тони Стоев, общинските съветници от ПП ГЕРБ- Асен Асенов, Атанас Орлинов, Драгомир Димитров, инж. Емил Максимов, Иван Цветанов, д-р Иван Цачев, Мария Стойчева, Свилен Русинов и д-р Цветелина Врабевска. Общата дарена сума е в размер на – 3 600 лв.
 6. „АНИС СК”ООД , гр.София – 1 000 лв.
 7. Инж.Емил Максимов – 300 лв. / поръчка към „МАКС ГРУП-Тетевен“ ООД/
 8. Димитър Цветанов Аврамов – 250 лв.
 9. Иван Георгиев Аджаров – 100 лв.
 10. Христо Йончев Йончев – 40 лв.
 11. Български лекарски съюз – предпазни средства.

Д-р Невелина Ганева

Реклама

Управител „МБАЛ-Тетевен-д-р Ангел Пешев „ЕООД

Реклама