6 акта и 29 глоби след полицейска акция в Тетевен

Реклама

На 19 май на територията обслужвана от РУ Тетевен е проведена специализирана полицейска операция, в хода на която  полицейските служители са проверили 122 лица и 91 МПС, като за установени нарушения са съставили 6 акта, 29 глоби с фиш, образувано е 1 бързо производство и е задържано 1 лице.

35-годишен жител на с.Градежница е задържан за срок от 24 часа в РУ Тетевен след като на 19 май е установен да управлява мотопед без регистрация, а при проверка е констатирано, че и водачът е неправоспособен. По случая е образувано бързо производство и работата продължава.

Останалите новини от ОД МВР – Ловеч

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след получен сигнал от служители на ЧЕЗ АД, че от частен дом в с.Горно Павликени е осъществено неправомерно присъединяване към електропреносната мержа, с което са създадени условия за непълно отчитанене на потребената ел.енергия. Работата по случая продължава.

Реклама

Служители на РУ Троян са установили 15-годишен, криминално проявен младеж по подозрение, че на 18 май в Троян, от паркиран пред частен дом и оставен незаключен автомобил е отнел чанта с намиращи се в нея документи, телефон и обща парична сума около 5000 лева. Работата  по случая продължава, образувано е досъдебно производство.

Реклама