Информационен бюлетин на ОД МВР-Ловеч за 15.02.2019г. ​

Реклама

50-годишен мъж от Луковит е задържан за срок от 24 часа и е привлечен в качеството си на обвиняем след като на 13 февруари при проверка на служители от „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОД МВР-Ловеч и РУ-Ловеч и Областен отдел „Автомобилна администрация“ – Ловеч в пункт за годишни технически прегледи е установено издаване на документи с невярно съдържание: протоколи от ГТП. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

Полицейски операции проведени на 14 февруари:

РУ Тетевен – Проверени са 39 МПС и 47 лица, установени са 17 нарушения, за които са съставени 12 глоби с фиш и 5 акта и са връчени 8 електронни фиша.                                     

Реклама

РУ Угърчин – Извършена е проверка на 45 МПС и 46 лица, констатирани са общо 13 нарушения и са съставени 5 глоби с фиш и 8 акта.

РУ Ловеч –    В хода на полицейската операция служители на реда са обходили 9 населени места на територията на общините Ловеч и Летница, проверили са 95 МПС и 121, като за установени общо 37 нарушения са съставили 15 акта по ЗДВП, 16 акта по ЗБЛД и 6 глоби с фиш.                  

Реклама