Умъртвено куче и кражба на дърва в с.Черни Вит. 35-годишен счупил 3 витрини в Тетевен

Реклама

На 12 юни в РУ Тетевен е получен сигнал от 33-годишна жена, която е съобщила за кражба на 5м3 дърва за огрев в землището на с.Черни Вит и за умъртвено куче. Полицейски екип е посетил мястото, като в близост до трупа на животното са открити и разхвърляни дърва за огрев без контролна горска марка, метрови и прясно отсечени. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

35-годишен жител на Тетевен е задържан в местното районно управление на МВР по подозрение, че в нощта на 13 срещу 14 юни е счупил 3 витрини на търговски обект в Тетевен. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

В РУ Тетевен е образувано досъдебно производство и се разследват причините за възникнал пожар в складово помещение в с.Черни Вит. Сигнал за инцидента е постъпил в РС ПБЗН около 06.00ч. на 14 юни. При оглед на място е установено, че от пожара са засегнати неустановено към момента количество складирани дървени пелети и напълно е  изгоряла покривната конструкция на помещението, в което те са се съхранявали. Причините за пожара са в процес на изясняване.

Реклама

Реклама