Началникът на РСПБЗН-Тетевен Николай Христов бе награден с „Почетен знак ІІІ степен“

Реклама

Началникът на РСПБЗН-Тетевен Николай Христов бе награден с едно от най-високите професионални отличия в МВР – „Почетен знак ІІІ степен“. Той се дава на служители, които имат високи резултати, отличават се с инициативност и професионализъм при решаването на служебните задачи и имат не по-малко от 5 години стаж в МВР.

„Една от най-високите награди в МВР – „Почетен знак на МВР III степен“! Но каквито и качества да има човек, то тя не би била постижима без моите колеги от пожарната на Тетевен, тя е и за всички вас!“, написа във фейсбук г-н Христов.

С „Почетен знак“ министърът на вътрешните работи награждава служители за проявен героизъм, смелост и себеотрицание, за конкретен съществен принос и висок професионализъм при изпълнението на служебни задачи с изключително значение в борбата срещу престъпността, опазването на обществения ред и сигурността в Република България, както и опазването на живота и здравето на гражданите, на имущество, исторически и културни ценности от пожари и престъпни посегателства.

Реклама

Реклама