Информационен бюлетин ОД МВР-Ловеч

Реклама

На 13 юли на територията на община Троян е проведена полицейска операция насочена към безопасността на движението и опазване на обществения ред. В хода на предприетите действия за установени нарушения са съставени 7 акта и 38 глоби с фиш.

В седмицата от 06 до 12 юли ловешките пътни полицаи са установили 43 нарушения, за които са съставили 16 акта и 24 глоби с фиш, в хода на проведена специализирана операция за подобряване на пътнотранспортната обстановка на територията на община Ловеч.

В РУ Троян за срок от 24 часа е задържана 24-годишна жена, след като на 13 юли около 08.15ч. е установена да управлява лек автомобил на ул. «Васил Левски» в града без да притежава свидетелство за управление на МПС и в срока на изтърпяване на принудителна административна мярка за временно отнемане на СУМПС. По случая е образувано бързо производство. 34-годишна жена от Плевен е задържана за срок до 24 часа в РУ Ловеч след като на 13 юли около 09.00ч. е установена от персонала на голям супермаркет в града да извършва кражба на дребни хранителни и козметични продукти. По случая е образувано бързо производство.

Реклама

Реклама