56-годишен мъж от Тетевен е задържан за кражба на таблет

Реклама

56-годишен мъж от Тетевен е задържан в местното районно управление след като в хода на проведени оперативно издирвателни мероприятия е установен като извършител на кражба на таблет. По случая е образувано досъдебно производство.

Останалите новини от ОД МВР-Ловеч:

На 30 юли в РУ Ловеч е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 33-годишен мъж от града, който около 05.10ч. е установен да управлява лек автомобил след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,73 промила. Работата по случая продължава.

На 30 юли на територията на общините Троян и Априлци е проведена специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност в малките населени места. Полицейските действия са проведени под прякото ръководство на Окръжна прокуратура Ловеч и Районна прокуратура-Троян.  В хода на операцията, в РУ Троян са образувани две досъдебни производства след като при проверка на сграда в гр.Априлци, в две помещения обитавани от 66 годишен и 47 годишен, полицаите са открили и иззели гладкоцевна ловна пушка надцевка и едноцевна нарезна пушка, без лицата да притежават съответните разрешителни изискващи се по закон. Двамата мъже са задържани за срок от 24 часа и работата по случаите продължават служителите на РУ Троян.

Реклама

21-годишен мъж е задържан в РУ Троян след като на 30 юни, в рамките на специализирана  полицейска операция е извършена проверка на управляван от лицето лек автомобил, при която полицаите са открили опаковка със суха, зелена тревиста маса, с общо тегло 1 грам, която след изследване с полеви тест е реагирала на канабис.  По случая е образувано досъдебно производство.

Реклама