Информационен бюлетин ОД МВР-Ловеч

Реклама

В РУ Троян е образувано досъдебно производство след получен сигнал, че в периода от 31 юли до 03 август е проникнато в частен имот в града и след счупване на капачка на резервоар, на паркиран там товарен автомобил „volvo“, са отнети 180л дизелово гориво. Работата по случая продължават служителите на РУ Троян.

В седмицата от 27 юли до 02 август ловешките пътни полицаи са провели специализирана операция за подобряване на пътнотранспортната обстановка,  в хода на която са констатирали общо 22 нарушения и са съставили 9 акта и 12 глоби с фиш. 

18-годишно момиче е задържано в РУ Троян след като на 03 август около 22.20ч. е установено да управлява лек автомобил в с.Дебнево след употреба на наркотични вещества. Водачката е изпробвана с техническо средство „drug check 5000“, което е отчело наличие на наркотично вещество метамфетамин. На младата жена  е съставен акт за нарушение на ЗДВП, издаден и е талон за кръвна проба, като същата е дала кръв за химически анализ във ФСМП-Троян. Лицето е задържано за срок от 24 часа в РУ Троян, а по случая е образувано досъдебно производство.

Реклама

Реклама