Наградиха деца, участвали в конкурс за рисунка и есе по повод Деня на младежта

Реклама

Деца от община Тетевен бяха наградени за участието си в конкурс за есе и рисунка във връзка с Международния ден на младежта. Той бе организиран от Сдружение „Екомисия 21 век” в партньорство с Регионална библиотека „Проф. Беньо Цонев” – Ловеч. Наградите бяха връчени от кметът на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева и представители от сдружението, като бе отбелязано, че най-активно са се включили децата от община Тетевен.

През деня от сдружение ,,Екомисия 21 век“ бе проведено обучение за ученици от трите гимназии в Тетевен на тема ,,Приобщаване и участие на доброволците“. То имаше за цел да привлече нови доброволци към доброволчески център в града, като участниците имаха възможността да споделят своите идеи за мисията му и развитието на доброволчеството в общината. Те взеха участие в различни интересни ролеви игри.

Обучението е по проект ,,Предай каузата нататък“, който се изпълнява с финансовата подкрепа на Националната програма за младежта (2016 – 2020) на Министерство на младежта и спорта.

Реклама

Реклама