Млада жена е загинала при тежък пътен инцидент при разклона за с.Кирчево

Реклама

На 14 октомври около 14.20ч. на ПП I-4, в района на разклона за с.Кирчево са се ударили насрещнодвижещи се товарен автомобил «Скания» и лек автомобил «Мерцедес», пътуващ в посока София. При сблъсъка на място е починала 27-годишна жена от София, а 34-годишния водач на «Мерцедес»-а и 41-годишна жена пътуваща в същия автомобил са с различни наранявания. Пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство и работата по установяване на причините за произшествието продължава РУ Угърчин.

Останалите новини от ОД МВР – Ловеч:

В РУ Тетевен е образувано досъдебно производство след получен сигнал, че в периода от 02 до 14 октомври от двор към частен дом в Тетевен е отнет мотопед. Работата по случая продължава.

Специализирана полицейска операция срещу битовата престъпност е проведена на 14 октомври на територията на община Угърчин.Полицейските действия са осъществени под ръководството на Окръжна прокуратура-Ловеч и Районна прокуратура –Ловеч.

Реклама

Специализираната полицейска операция е реализирана с участието на служители от РУ-Угърчин, ОДМВР-Ловеч и Зонално жандармерийско управление-Плевен. В хода на предприетите действия са обходени 7 населени места,  профилактирани са лица обитаващи 5 адреса, проверени са 127 лица и 87 МПС, като за  установени общо 28 административни нарушения са съставени 14 глоби с фиш и 12 акта по ЗБЛД и ЗДВП. За срок до 24 часа са задържани 3 лица. В хода на полицейската операция от търговски обект в Угърчин са иззети 380 къса цигари, без български акцизен бандерол, какъвто се изисква по закон.

19-годишен младеж от с.Румянцево е задържан за срок до 24 часа в РУ Ябланица, след като на 15 октомври около 01.25часа в с.Златна Панега е установен да управлява лек автомобил, без да притежава свидетелство за управление на моторно превозно средство и в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото нарушение. По случая е образувано бързо производство.

44-годишен мъж от Перник, водач на товарен автомобил е задържан за срок до 24 часа в РУ Ловеч, след като на 14 октомври около 10.30ч. при полицейска проверка на ПП I-4 в района на с.Малиново е установено, че шофира след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 2,13 промила. По случая е образувано бързо производство.

Реклама