Информационен бюлетин ОД МВР-Ловеч

Реклама

В седмицата от 12 до 18 октомври ловешките пътни полицаи са провели специализирана операция, с цел подобряване на пътнотранспортната обстановка в града. В хода на предприетите действия са констатирали общо 20 нарушения, за които са съставили 5  акта и 15 глоби с фиш.

В РУ Ябланица е образувано досъдебно производство и за срок до 24 часа е задържан 51-годишен жител на с.Златна Панега, който на 19 октомври в с.Брестница е установен да управлява лек автомобил без да притежава свидетелство за правоспособност,  в срока на изтърпяване на принудителна административна мярка за временно отнемане на свидетелство за управление на моторно превозно средство. По случая е образувано досъдебно производство.

На 19 октомври в РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след като служители на ЧЕЗ АД са установили, че от частен адрес в Ловеч е осъществено неправомерно присъединяване  към електропреносната мрежа, с което са създадени условия за непълно отчитане на потребената енергия.                     

Реклама

35-годишен мъж от с.Джурово е установен като извършител на кражбата на ъглошлайф от частен дом в Тетевен. Работата по случая продължава.

Реклама