Д-р Мадлена Бояджиева посети най-новата туристическа дестинация в Тетевен – вила „Арборетум“

Реклама

Кметът на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева получи специална покана от Георги Димитров – собственик на най-новата туристическа дестинация в Тетевен – вила „Арборетум“. Д-р Бояджиева разгледа обекта, като бе запозната с услугите, атракциите и даденостите, с които той разполага. Информацията бе публикувана в личния блог на кмета – https://madlenaboyadjieva.blog.

Кметът поздрави г-н Димитров за труда и усилията, които е вложил, защото резултатите са впечатляващи. Тя добави, че вилата се намира на уникално място, а създаденият уют, комфорт и изискано обзавеждане, я превръща в една от най-добрите дестинации в района.

Г-н Димитров коментира, че преди около две години е посетил това потънало в зеленината на природата райско кътче, което е било полуразрушено.

Реклама

Видях сантимента на хората към мястото и вместо да го разруша и изградя нова сграда, реших да го обновя, за да запазя духа и спомените, които носи, каза още собственикът на луксозната вила. Той подчерта, че с много труд, любов и внимание към детайла е успял да възроди и осъвремени мястото, през неговото усещане за уют, стил и вкусна храна.

В края на обиколката д-р Бояджиева пожела на г-н Димитров бъдещи успехи и му подари икона за здраве и късмет.

Луксозната вила „Арборетум“ е новото име на вече обновения Туристически дом. Обектът разполага със стаи за гости, малък ресторант, луксозен СПА център, Бар-библиотека, WiFi във всяка стая и безплатен паркинг. От прекрасната панорамна тераса се разкриват величествените гледки и изключителната красота на Тетeвенския Балкан.

Реклама