Информационен бюлетин ОД МВР-Ловеч

Реклама

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство и се изясняват причините за възникнал на 16 ноември около 14.30ч.  пожар, в жилищна сграда на ул. „Ген. Скобелев“ в града. Изгорели са само битови отпадъци. При инцидента няма пострадали хора. Работата по случая продължава. 

На 16 ноември около 17.30 часа на кръстовище в гр.Луковит е възникнал пътен инцидент между лек автомобил, управляван от 48-годишен мъж и мотопед, с водач 45-годишен, местен жител. В резултат на сблъсъка между двете превозни средства е пострадал водачът на мотопеда, който  е настанен за лечение в луковитската болница. Пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни. Работата по изясняване на причините за пътнотранспортното произшествие продължава.

35-годишен мъж е задържан за срок до 24 часа в РУ Троян, след като на 16 ноември около 14.10ч. при управление на лек автомобил е спрян за полицейска проверка и при тестване с техническо средство Дрегер е отчетен резултат над 1,2 промила алкохол в издишания въздух. По случая е образувано бързо производство.

Реклама

Реклама