Kриминално проявен от с.Глогово е задържан за три кражби извършени в Тетевен и Градежница

Реклама

26-годишен, криминално проявен от с.Глогово, е задържан за три кражби извършени в периода от 18 до 21 ноември в Тетевен и с.Градежница. До задържането се е стигнало след проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУ Тетевен, след което лицето с прокурорско постановление на Районна прокуратура – Тетевен е задържано за срок до 72 часа. 

Още новини от ОДМВР – Ловеч:          

Служители на РУ Тетевен след проведени оперативно-издирвателни мероприятия по «горещи следи» са установили 83- годишен от Тетевен, като съпричастен към извършено на 24 ноември счупване,  на предно панорамно стъкло, на паркиран на улица в града лек автомобил. По случая е започнала предварителна проверка.

На 26 ноември на територията обслужвана от РУ Луковит е проведена специализирана полицейска операция, с цел противодействие на конвенционалната престъпност в малките населени места и обезпечаване на добър обществен ред.  В операцията са участвали служители на РУ Луковит и ЗЖУ-Плевен, а действията на полицейските служители са осъществени под надзора на Районна прокуратура-Луковит. Обходени са 12 населени места, проверени са 77 лица и 71 МПС, установени са общо 30 административни нарушения, за които са съставени  4  акта и 26 глоби с фиш по ЗДВП и са съставени 4 протоколи за предупреждение по чл.65 от ЗМВР.                                            

Реклама

В РУ Ловеч е образувано бързо производство и за срок до 24 часа е задържан 29-годишен мъж, който на 27 ноември около 01.45ч. е установен да управлява лек автомобил в с.Александрово, след употреба на алкохол, с конценнтрация в издишания въздух 1,42 промила. Работата по случая продължава.

Реклама