Жена изгубила портфейла си в Тетевен. Намерен е след намесата на полицията

Реклама

През вчерашния ден в РУ Тетевен е постъпил сигнал от 34-годишна жена, която е съобщила, че същия ден в интервала от 10.00ч. до 10.30ч., в района на центъра на града, е изгубила портфейла си, с намиращите се в него лични документи и сумата от около 150 лева. Незабавно са организирани оперативно-издирвателни мероприятия, в резултат на които изгубената вещ и намиращите се в нея пари и документи са открити в 66-годишна жена. По случая е образувано проверка.

Останалите новини от ОДМВР – Ловеч:

На 15 декември, на територията на РУ Ловеч е проведена специализирана полицейска операция  по безопасност на движението и опазване на обществения ред. В хода на предприетите действия полицаите са извършили проверка на 135 МПС и 156 лица, установили са 37 нарушения, за които са съставили 2 акта и 35 глоби с фиш.

В РУ Ябланица е образувано бързо производство и за срок до 24 часа е задържан 24-годишен жител на с.Румянцево, който на 16 декември около 00.50ч. е установен да управлява лек автомобил, в посока гр. Луковит, без да притежава свидетелство за правоспособност и след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 0.97 промила. Превозното средство е било без задна регистрационна табела , а за предната табела е установена, че е издадена за друг автомобил. Работата по случая продължава.

Реклама

Реклама