Славена и Петя Петкови от СКО ,,Вежен“ с награди от Община Тетевен

Реклама

В навечерието на предстоящите Коледни и Новогодишни празници, кметът на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева награди младите таланти на Тетевен, Славена и Петя Петкови от СКО ,,Вежен“. Наградите – грамоти и еднократна финансова помощ, бяха връчени за постигнати високи резултати в областта на спорта, след постъпило предложение, заседание и Решение на Комисията на детето при Общината.

Двете сестри имат многобройни участия в състезания по спортно ориентиране, включително и в Държавни първенства и Национална купа ,,България“. На първенствата многократно представят Община Тетевен и постигат отлични резултати, класирайки се сред призовите места.

Д-р Бояджиева пожела здраве и още по-големи успехи на двете момичета. Тя изрази радостта си, че в Тетевен има млади надежди в областта на спорта, които са сериозни, дисциплинирани и устремени. Те са бъдещето на нашия край, както и пример за по-малките, допълни кметът.

Реклама

На награждаването присъстваха – зам.-кметът Красимир Красимиров и гл. експерт „Спорт, интеграция и младежки дейности“ – Димчо Диков.

Реклама