2 акта и 16 глоби след специализирана операция на пътна полиция

Реклама

На 15 декември служители на РУ Тетевен са провели специализирана операция за подобряване на пътнотранспортната обстановка, на територията на община Тетевен, като за установените нарушения, са съставили 2 акта и 16 глоби с фиш.

Останалите новини от ОДМВР – Ловеч:

На 16 декември около 12.50ч. на път 358 с посока на движение към гр.Ябланица, 71- годишна жена при управление на лек автомобил и поради здравословен проблем е загубила контрол върху превозното средство, навлязла е в насрещното платно и се е ударила в дижещия се там лек автомобил BMW. При сблъсъка BMW -то от своя страна се e завъртяло и е напуснало пътното платно, като се е преобърнало в крайпътната канавка. Леко ранен при инцидента е пътник от BMW -то, пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни, а на 71-годишната водачка е съставен акт за нарушение на ЗДВП.

В РУ Ябланица е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 39-годишен мъж от Луковит, който на 17 декември около 03.00ч. е установен да управлява лек автомобил в с.Златна Панега след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 2,04 промила. Работата по случая продължава.

Реклама

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство и се разследват причините за възникнал пожар в едноетажна къща  в с.Славяни. При инцидента няма пострадали хора, нанесени са материални щети.

Реклама