2000 лв., 1800 долара и документи са откраднати от къща в Тетевен

Реклама

Полицаи от РУ Тетевен разследват домова кражба сигнал, за която е получен на 01 януари. По данни на собствениците, в периода от 25 декември до 01 януари, е проникнато в къщата им в гр.Тетевен, откъдето е отнета метална каса с намиращи се в нея около 2000 лв., 1800 долара и документи. Работата по случая продължава.

Останалите новини от ОД МВР – Ловеч:

На 03 януари около 15.40ч. в РУ Луковит е постъпил сигнал от 34-годишна жена, че неизвестни са отнели сумата от около 50 лева от личния и автомобил, паркиран в неохраняема местност, в близост до пещера „Проходна“  край Карлуково.  Работата по случая продължават служители на РУ Луковит, образувано е досъдебно производство.

На 31 декември 2020 год и на 01 януари 2021 на територията на гр. Луковит е проведена специализирана полицейска операция, с участинето на служители от местното районно управление и ЗЖУ-Плевен, с цел противодействие на конвенционалната престъпност и опазване на обществения ред. В хода на предприетите действия полицейските служители са извършили проверка на 46 лица и 28 МПС, като за установени нарушения са съставили 4 акта, 5 глоби с фиш, задържали са 2 лица и са съставили 4 протоколи за предупреждение по чл.65 от ЗМВР.

Реклама

42-годишна жена е пострадала в новогодишната нощ. Непосредствено след настъпване на новата година , около 01.00ч.  жената е празнувала в междублоковото пространство на бл.327 в ж.к. «Младост» , когато е била простреляна. Пострадалата е откарана за лечение в Плевен. Служители на РУ Ловеч са започнали незабавни оперативно-издиврателни мероприятия под наблюдението и ръководството на Районна прокуратура-Ловеч.

Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.

Реклама