Разследват неправомерно присъединяване към ел. мрежата в с. Гложене

Реклама

В РУ Тетевен е образувано досъдебно производство след получен сигнал от служители на ЧЕЗ АД, че от имот в с.Гложене е осъществено неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа, с което са създадени условия за непълно отчитане на потребената ел. енергия.

Останалите новини от ОДМВР – Ловеч:

Служители на РУ Ловеч работят по разкриването на кражба на хранителни продукти и ел. инструменти, извършена в периода от 06 до 08 януари от частен дом в с.Славяни. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

В РУ Ябланица е образувано досъдебно производство и се разследват причините за пожар възникнал в нощта на 09 срещу 10 януари, във фургон край с.Добревци и използван от ЛРД. Работата продължава.

Реклама

28-годишен мъж е задържан за срок до 24 часа в РУ Троян по подозрение, че вечерта на 10 януари е счупил стъкло на дясна предна врата, стъкло на задна дясна врата, дясно стъкло на багажно помещение, както и побитости по предна дясна врата, задна дясна врата и заден десен калник, на паркиран в ж.к «Лъгът» лек автомобил. По случая в РУ Троян е образувана преписка и работата продължава.                                                            

На 09 януари около 23.30ч. в РУ Ловеч и УПБЗН-Угърчин е получен сигнал за пожар, в къща в с.Кирчево. Огънят е унищожил първия етаж на имота и домашно имущество, а при гасенето в една от стаите е намерен трупа на 71-годишния обитател на къщата. Мъжът е бил трудноподвижен. Причините за възникване на пожара се разслевват от РУ Угърчин, образувано е досъдебно производство.

Реклама