21-годишен тетевенец е задържан за кражба на мотопед

Реклама

21-годишен тетевенец е задържан в местното районно управление на МВР, след като на 02 февруари, при проведени оперативно-издирвателни мероприятия, е установен като извършител на кражбата на мотопед. Превозното средство е намерено и иззето по съответния ред, а служители на РУ Тетевен продължават работа по случая.

Останалите новини от ОДМВР – Ловеч:

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след получен сигнал, че в нощта на 01 срещу 02 февруари, на паркинг пред бл.112 в ж.к «Червен бряг» са срязани гумите на паркиран лек автомобил. Превозното средство е собственост на 19-годишна жена. Работата по случая продължава.

На 02 февруари около 19.00ч. служители на Участък МВР-Летница са спрели за проверка в града лек автомобил, урправляван от  29-годишен местен жител. Установено е, че превозното средство е с регистрационни табели принадлежащи на друг лек автомобил, като и двете МПС са с прекратена регистрация. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

Реклама

59-годишен мъж от София е задържан за срок до 24 часа в РУ Ябланица, след като на 02 февруари, на път I-3 с.Златна Панега-Плевен  е установен да управлява лек автомобил, който е със служебно прекратена регистрация на основание чл.143, ал.15 от Закона за движението по пътищата,.  По случая е образувано бързо производство и работата продължава.

Реклама