Образувано е досъдебно производство за неправомерно присъединяване към ел. мрежата в гр. Тетевен

Реклама

В РУ Тетевен е образувано досъдебно производство, след получен сигнал на 08 февруари от служител на ЧЕЗ АД, че от частен дом в Тетевен е осъществено неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа. Така са създадени условия за непълно отчитане на употребената ел. енергия.

Още новини от ОДМВР – Ловеч:

54-годишен жител на Троян е задържан за срок до 24 часа в местното районно управление на МВР, след като на 08 февруари около 14.00ч. при управление на лек автомобил е спрян за полицейска проверка и е установено, че шофира след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 2,01 промила. По случая е образувано бързо производство.

РД ПБЗН-Ловеч

Реклама

В понеделник, в 18.50ч. служители на РСПБЗН – Троян са реагирали на сигнал за пожар в стопанска постройка в с. Бели Осъм. Изгорели са 250 м2 покривна конструкция и са спасени 4 съседни сгради. Причината за пожара е в процес на установяване, но най-вероятно огънят е тръгнал от запалени сухи треви.

На 08 февруари около  21.20 ч. огнеборци от УПБЗН – Угърчин са гасили пожар в стая на къща, в гр. Угърчин. Изгорели са дървени черчевета на прозорец. Спасена е къщата.

В 02.12 ч. на 09 февруари в  РСПБЗН – Троян е получен сигнал за пожар в стопанска постройка в с. Терзийско. Изгорели са 3 т. сено. Спасена е сградата. Причина за пожара е небрежност при боравене с открит огън.

Реклама