24-годишна жена от Тетевен е участвала в счупването на стъкло на автомобил

Реклама

24-годишна жена от Тетевен е установена като съпричастна към счупването на стъкло на врата, на паркиран в града автомобил, ползван от 26-годишен мъж. Сигнал за произшествието е подаден в РУ Тетевен на 16 февруари около 17.00ч. По случая е образувано досъдебно производство и работа продължават служители на РУ Тетевен.        

Още новини от ОДМВР – Ловеч:

На 18 февруари около 11.00ч., в РУ Троян е получен сигнал за извършена кражба на портфейл, от търговски обект в града. По данни на собственичката на отнетата вещ, в портфейла е имало 163 лв., лични документи и дебитна карта. Служители на РУ Троян са предприели незабавни оперативно издирвателни мероприятия, в резултат на които като съпричастни към извършената кражба са установени мъж на 24 години и две жени, на възраст 21 и 50 години. По случая е образувано досъдебно производство и работа продължава РУ Троян.

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след получен сигнал от служители на ЧЕЗ АД, че от частен дом в с.Дренов е извършено неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа, с което са създадени условия за непълно отчитане на потребената ел. енергия.

Реклама

24-годишен мъж от с.Скобелево е задържан за срок до 24 часа в РУ Троян, след като на 18 февруари около 22.30ч. е установен да управлява лек автомобил в Троян след употреба на наркотични вещества – метамфетамин. На водачът е съставен акт по ЗДВП, издаден му е талон за медицинско изследване, като е отказал да даде кръв за химичен анализ във ФСМП-Троян.

                       

Реклама