Д-р Мадлена Бояджиева връчи наградите от фотоконкурса „Зимна приказка в тетевенския балкан“

Реклама

На празничния 8-ми март, кметът на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева връчи наградите от провелия се фотоконкурс „Зимна приказка в тетевенския балкан“. Тя се срещна с авторите на фотографиите, класирали се на 1-во (Александър Игнатов) и 2-ро (Деница Тодорова) място, като ги поздрави и им пожела бъдещи успехи. Наградата за 3-та позиция (София Илиева) ще бъде връчена в друг ден, поради невъзможността на участничката да присъства.

Пандемията от COVID-19 ни принуди да търсим различни начини за изяви, както и за популяризиране на града и общината. Този фотоконкурс беше изключителна възможност именно за това – да покажем колко е привлекателен и какви забележителности крие нашият край. Получихме много красиви и интересни снимки, а конкуренцията бе голяма, което пролича и при гласуването, подчерта д-р Бояджиева преди да връчи наградите.

Александър Игнатов, който спечели първото място, отбеляза, че идеята за конкурса е страхотна. Той също подкрепи тезата, че по този начин градът е бил популяризиран и голям кръг от хора са успели да видят красотата му. Г-н Игнатов предложи да бъде организиран и втори конкурс през тази година под надслов: „Пролет в Тетевен“.

Реклама

Отново ще припомним фотографиите, класирали се на 1-во, 2-ро и 3-то място:

  • 1-во място – Александър Игнатов;

2-ро място – Деница Тодорова;

3-то място – София Илиева

Реклама