Старши комисар Дончо Манов е новият директор на ОДМВР-Ловеч

Старши комисар Дончо Манов (в средата)
Реклама

Със заповед на министъра на вътрешните работи от 10 март 2021 год., Дончо Манов е временно преназначен на длъжност Директор II степен на ОД МВР-Ловеч, със специфично наименование „старши комисар“.

Той бе представен днес от зам.-главния секретар на МВР – главен комисар Стоян Темелакиев.

От името на ръководството на МВР – главен комисар Темелакиев благодари на Цветозар Цанков за отговорността, която е поел в последните дни, да ръководи ОД МВР-Ловеч и му пожела с опита и експертността си да продължава да работи за доброто име на ОДМВР-Ловеч.

Реклама

Старши комисар Дончо Манов се обърна към състава, с пожелание за екипна работа и постигане на отлични резултати от ОД МВР-Ловеч в борбата с престъпността.

Дончо Русев Манов е роден през 1975 год. в Ловеч. Средно образование е завършил в родния си град, а висше в Технически университет-гр. Габрово и в  СА „Димитър Апостолов Ценов“ гр. Свищов, специалност „Финансов мениджмънт“. Семеен, с две деца.

Преминал е през специализирани курсове към Международна правоприлагаща академия – ILEA – през 2009 г. в Будапеща – Унгария.

Работа в системата на МВР е започнал през януари 2000 год., като мл. разузнавач в сектор „Криминална полиция“ в РУ Ловеч.  А от 2005 год. до момента  е работил  в сектор „Борба с организираната престъпност“.

Реклама