Тържествено бяха изпратени зрелостниците от випуск 2021

Реклама

На 14-ти май тържествено бяха изпратени дванадесетокласниците от випуск 2021 година от тетевенските гимназии – СУ ,,Георги Бенковски“ и НПГГСД ,,Сава Младенов“. Те за последен път прекрачиха прага на своите училища и се впуснаха смело в своето пътешествие, наречено живот.

За да поздравят зрелостниците, зам.-кметът на Община Тетевен – Борис Врабевски и Петя Вълова – гл. експерт „Образование“ бяха гости в НПГГСД ,,Сава Младенов“, а зам.-кметът Красимир Красимиров и председателят на ОбС – Тетевен – Мария Стойчева посетиха СУ ,,Георги Бенковски“. 

Училищата получиха поздравителни адреси и от кмета на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева:

Реклама

„Бъдете упорити, борбени и не спирайте своя полет. Знайте, че хубавите неща се случват бавно, с влагане на много труд, работа и вяра в успеха. Всичко, което сте научили през изминалите години от Вашите учители и ментори, всяка задача, с която сте се справили, ще Ви помага да решавате и задачите на живота“, бяха част от пожеланията на д-р Бояджиева.

„Желая Ви много здраве, късмет и щастливи мигове! Бъдете водени от непрекъснатия стремеж към развитие, за да покорявате нови и нови върхове!“, се казва още в поздравителните адреси.

Реклама