Приключи ремонтът на ДГ „Слънце“ в с. Градежница

Реклама

На 1 юни – Деня на детето, официално бе прерязана лентата на реновираната сграда на детска градина „Слънце“ в с. Градежница. Това направиха кметът на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева и директорът на детската градина Десислава Симеонова.

На събитието присъстваха още зам. кметовете Борис Врабевски и Красимир Красимиров, председателят на ОбС-Тетевен – Мария Стойчева, кметът на с.Градежница – Митко Русинов и общинският съветник Свилен Русинов.
Д-р Бояджиева подчерта, че уютът, комфортът и здравето на децата винаги трябва да са на първо място. Тя поздрави малчуганите по случай празника на детето и им раздаде подаръци. Д-р Бояджиева изказа и своето удовлетворение от добре свършената работа от страна на фирмата изпълнител.

Нека да припомни, че ремонтът на сградата, касаещ въвеждане на енергоефективни мерки, включваше подобряване на топлотехническите характеристики на ограждащите елементи на сградата – стени, покрив, под и подмяна на дограма. Изградена бе отоплителна инсталация на екологично гориво – пелети. Бяха подменени и съществуващите осветителни тела със съвременни LED осветители.

Реклама

Направените инвестиции са в размер на 260 833.33 лв. без ДДС. Ремонтът се извърши чрез договор с гарантиран резултат. 

Реклама