Д-р Мадлена Бояджиева бе гост на 25-годишния юбилей на компания „Камакс“

Реклама

Кметът на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева бе гост на 25-годишния юбилей на „Камакс“ ООД. Тя посети компанията в празничния ден, където беше посрещната от основателя й – г-н Емил Максимов.

Д-р Бояджиева поздрави присъстващите и връчи на г-н Максимов плакет и грамота за „За устойчиво развитие на бизнеса и икономиката в община Тетевен“.

Всички ние добре познаваме дейността и висококачествената продукция на фирма „Камакс“. Пословичният професионализъм, качество и надеждност, които фирмата осигурява на своите клиенти, са оставили своя ярък отпечатък както на местния, така и на пазарите в България и по света, каза д-р Бояджиева в своето обръщение.

Реклама

Тя поздрави всички служители, които работят в компанията и отбеляза, че те са най-ценния й ресурс. Кметът подчерта, че фирма „Камакс“ е един от най-големите работодатели в региона, като изказа своите персонални поздравления към г-н Максимов, който е успял дори и в най-тежките за бизнеса времена, кризи и жестока конкуренция да мотивира своя амбициозен и талантлив екип от професионалисти да работят за просперитета на компанията.

Кметът припомни, че Макс Груп получиха награди за „Работодател на годината“ в община Тетевен през 2017, 2018 и 2019 г.

Г-н Максимов също направи свое обръщение към служителите, като им разказа откъде е започнал и какво го е мотивирало да създаде компанията. Той благодари на всички, които са част от екипа на „Камакс“ и награди служителите с най-голям стаж в компанията. Г-н Максимов благодари и на д-р Бояджиева за уважението и наградите.

По случай 25-годишния си юбилей, компанията организира и концерт на пл. „Сава Младенов“ на народната певица Николета Николова.

Реклама