Министърът на младежта и спорта изпрати поздравителен адрес до Изабела Янкова за бронзовия медал при девойките от Световната купа по планинско колоездене

Реклама

Министърът на младежта и спорта Андрей Кузманов изпрати поздравителен адрес до Изабела Янкова за бронзовия медал при девойките в спускането от състезанието за Световната купа по планинско колоездене в Леоганг, Австрия!

„Спечеленият от Вас медал е голям успех за България в този спорт. Поздравявам Ви за отличието и успеха, който е не само личен, но и за всички, които обичат планинското колоездене у нас. Пожелавам Ви неотлъчно да преследвате победата и в бъдеще, да множите своите медали и да постигате следващите си големи спортни цели!“, казва министър Кузманов в поздравителния си адрес до Изабела Янкова.

Младата българска надежда Изабела Янкова показа добра подготовка и изключителна концентрация. Още в квалификациите в петък тя даде сериозна заявка за подиума в спускането в байкпарка в Леоганг, като влезе на финала в битката за медалите с второ време.

Реклама

Реклама