30-годишен мъж от с.Гложене е задържан за срок от 24 часа

Реклама
02 апр. 2019

На 01 април служители на сектор «Противодействие на криминалната престъпност» при ОД МВР-Ловеч и РУ Тетевен са извършили претърсване на частен дом в с. Градежница  обитаван от 26-годишния мъж, където са открили два броя боеприпаси кал. 7,65х17. При последвало претърсване на  лек автомобил „Форд“ ползван от същото лице  е намерена суха зелена тревиста маса,  с бруто тегло 2 гр.  При направен  полеви тест откритото вещество е реагирало на „канабис“. Мъжът е задържан за срок до 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство.

30-годишен мъж от с.Гложене е задържан за срок от 24 часа в РУ Тетевен след като на 01 април около 15.00ч. е установен да управлява лек автомобил в селото без да притежава свидетелство за управление на МПС и в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото нарушение.

В периода от 25 март до 01 април служители на РУ Троян са провели полицейска операция на територията на общината, в хода на която е извършена проверка на 457 лица  и  376 МПС, като за установени нарушения са съставени 46 акта и 137 глоби с фиш, посетени са 34 сигнали и е извършена проверка на 3 обекта с частна охрана.

Реклама

6 акта и 30 глоби с фиш са съставили ловешките пътни полицаи в периода от 25 до 31 март на водачи на МПС, за неправилен престой и паркиране на превозни средства по улиците на Ловеч.

Реклама