Връчиха дипломите на зрелостниците от НПГГСД „Сава Младенов“ – гр. Тетевен

Реклама

На 22 юни учениците от випуск 2021 на НПГГСД „Сава Младенов“ – гр. Тетевен получиха дипломите си за средно образование. Тази година завършиха учениците от 3 специалности – „Горско и ловно стопанство“, „Горско стопанство и дърводобив“, „Механизация на горското стопанство“.

На тържественото събитие присъства и кметът на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева, която поздрави зрелостниците и им пожела бъдещи успехи, да бъдат целенасочени и устремени в сбъдването на мечтите си.

Днес е един вълнуващ и изпълнен с трепет ден за Вас. Ден, в който ще направите поредната крачка от детството към зрелостта, към света на истинското личностно и професионално себеутвърждаване, каза д-р Бояджиева.

Реклама

Приемайте неуспехите с усмивка и винаги продължавайте смело напред, защото уроците не свършват с последния училищен звънец, добави още кметът.

Обръщение направи и директорът на училището инж. Златина Каталиева, както и председателят на ОбС-Тетевен – Мария Стойчева, която връчи грамоти и подаръци от Общинска фондация „Тома Васильов“ на зрелостниците с отличен успех.

Пет ученици получиха плакети и грамоти от инж. Каталиева за отличен успех. Това бяха – Цветелина Цветозарова с 5.56, Николинка Тодорова с 5.57, Никола Филипов с 5.67, Даяна Байрактарова с 5.68 и Николай Андреев с 5.81.

Реклама