Проведоха се още два турнира от веригата волейболни турнири Тетевен 2021г.

Реклама

През изминалите два уикенда /03-04.07.2021г. и 10-11.07.2021г./ се проведоха още два турнира от веригата волейболни турнири Тетевен 2021г. В тях участие взеха осем състава от цялата страна. Организатор на спортната проява е ВК „Тетевен Волей“, със съдействието на Община Тетевен.

В турнир №2 от веригата участваха отборите на „Осъм“ Ловеч, „Доростол“ Силистра, „Сокол“ София и „Сердика“ София, като безапелационно шампион стана състава на „Доростол“ с 3 победи от 3 мача. Втори завърши „Сокол“ София с 2 победи, а трети остана „Осъм“ Ловеч. Така за финалите през м. Септември се класираха момчетата от гр. Силистра.

В турнир №3 участие взеха съставите на „Крис“ Варна, „Жоан“ Силистра, „Розовите пантери“ София, КСВ София. Шампион и придобил право за участие на финалите стана състава на КСВ София, който на финала победиха „Крис“ с 3:0 гейма. На трето място остана отборът на „Пантерите“.

Реклама

През месец септември е предвидено провеждането на още квалификационни турнири и заключителен финален турнир.

С изданието на тези турнири се запазва традицията през последните 14 години, Тетевен да е домакин на волейболни турнири, които имат за цел да се презентира общината и градът ни, на национално ниво.

Реклама